2011. május 16., hétfő

Van ez így...

Jó munkához idő szükséges, no meg egészség.

A minap esküvőre gravíroztam poharat. Neveket írtam rá, meg egy tetszetős mintát vittem fel. Egyikkel sem volt problémám, szépen haladtam a munkával.
Mostanában azonban gyakran előfordul, hogy csak úgy tüsszentenem kell és hát miért ne akkor amikor a pohár is és a forgó gravírozó gép is a kezemben volt.


"Gyönyörű" lett az eredmény, láthatjátok - pont a szívecskébe találtam be, pont oda, ahová véletlenül sem kellett volna húzni vonalat.
Mérgemben majdnem összetörtem, de erőt vettem magamon és csak letettem, hagytam pihenni. Megrágtam, hogy mit tegyek vele, s végül döntésre jutottam. Hát ilyen lett:


Meglátom, hogy hogy fog így tetszeni a megrendelőnek. Ha sehogy hát jön egy újabb pohár az eredeti tervekkel - ez meg marad mintának nálam. :) Végül is jobb egy pohár, mint egy fénykép mutatóba. :D

2 megjegyzés:

  1. Ez nagyon szép lett és a többi munka is! Megkérdezhetem, hogy a szív körvonala hogyan lett aranyszínű?

    Brigi :)

    VálaszTörlés
  2. Szia Brigi!
    Nagyon köszönöm!
    Végül is nem a körvonal arany színű, hanem az eredeti minta amit csináltam. Mivel véletlenül belekarcoltam, az eredeti gravírozást bekentem arany színű festékkel, majd tovább gravíroztam a szív belsejét. Így lett két színű :)

    VálaszTörlés