2010. október 14., csütörtök

Segítségnyújtás

Bocsássátok meg nekem, hogy nem a saját szavaimmal írok a következőkben:

Copy-Paste IWIW-ről, írta Anikó:

"A Network közösségi oldal üvegfestő csapata a VÖRÖSISZAP KÁROSULTAK megsegítésére képeket ajánlana fel megvételre. A befolyt összeget valamelyik alapítványon keresztül juttatnánk célba. Szükségünk lenne egy kiállítóteremre, ahol a célközönség megtekinthetné és megvásárolhatná az alkotásokat, valamint egy "jól működő" alapítványra, amin keresztül a pénzmozgást intézhetnénk, hogy a befolyt összeg valóban oda kerülhessen, ahová szánjuk! A kiállítóteremnek forgalmas helyen kell lennie, lehetőleg Budapesten. Mivel csapatunk tagjai az ország különböző pontjain élnek, örülnénk, ha segítségünkre lenne valami csomagküldő szolgálat is, aki a képeket vidékről a kiállítás helyszínére szállítja. Természetesen mindezt ingyen, segítő szándékkal teszi, így részese lehet a segítségnyújtásnak.
Kedves Ismerőseim! Ha ezekben a kérdésekben bárki segítséget tud nyújtani, azt megköszönném a klub nevében is!
"


Az üvegfestők felajánlásaihoz egy kis ízelítőt adnék a következő klip segítségével, melyet sajnos itt nem tudok közvetlenül belinkelni, de ahhoz a bejegyzéshez adok linket, amiben ezt a promós anyagot meg lehet találni:

Üvegfestők promós anyaga


Kérem, aki tudja adja tovább, segítsünk egymásnak!

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm Szilvi! Remélem célt érünk törekvésünkkel!!

    VálaszTörlés
  2. Ahová tudtam feltettem és belinkeltem - és nincs mit köszönni, semmiség egy kis ráfordított időn kívül, ami semmitmondóbb dolgokra is elment volna. ;)
    Amiben tudok segítek, még ha a lehetőségeim korlátozottak is!

    VálaszTörlés